Ändra e-post i min profil i Svemo TA

Ändrad den Wed, 14 Jun 2023 vid 03:17 PM

E-post och kontaktuppgifter som publiceras i din profil hämtas ifrån din klubbs medlemsregister i Idrottonline.

Det finns två olika sätt att ändra dessa

1.    Kontakta din klubbs administratör och be dem korrigera dina uppgifter i klubbens register.

2.    Du loggar själv in i din profil i Idrottonline och ändrar dina kontaktuppgifter.

Efter att ändringarna är gjorda i Idrottonline så tar det ca 15 - 30 minuter för ändringarna  slå igenom till Svemo TA.

Idrottonline når ni via följande länk https://login.idrottonline.se/

Support kring idrottonline tillhandahålls av Riksidrottsförbundet.
Kontaktuppgifter hittar ni i inloggningsportalen till idrottonline.